Farsa de botifarra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Carbassons pelats i tallats a trossos
  • Cebes pelades i tallades en brunoise (a quadrets)
  • Botifarra culana negra
  • Sal i oli d'oliva
  • Una mica de beixamel un xic espessa
  • Nou moscada

12 racions

Utensilis

Una batedora electrica

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, fregim: els carbassons i la ceba. Quan són mig cuits, afegim la botifarra culana sense pell i tallada a trossos. Seguidament, afegim una mica de beixamel (més aviat espessa), ho corregim de sal i nou moscada, i ho deixem coure tot plegat. Un cop cuit, passem la batedora electrica fins aconsegui una pasta fina i homogènia.
Ho deixem refredar, i ja la tenim llesta per fer servir en el que vulguem.
Amb aquesta farsa podem fer: albergínies farçides, canalons,pebrots del piquillo, lasanya,etc.

30min

Notes

A més dels plats indicats, aquesta farsa és ideal per fer: torradetes per aperitiu, tartaletes i fins i tot vol-au-vents.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1915 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: