Farsa de botifarra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Carbassons pelats i tallats a trossos
  • Cebes pelades i tallades en brunoise (a quadrets)
  • Botifarra culana negra
  • Sal i oli d'oliva
  • Una mica de beixamel un xic espessa
  • Nou moscada

12 racions

Utensilis

Una batedora electrica

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, fregim: els carbassons i la ceba. Quan són mig cuits, afegim la botifarra culana sense pell i tallada a trossos. Seguidament, afegim una mica de beixamel (més aviat espessa), ho corregim de sal i nou moscada, i ho deixem coure tot plegat. Un cop cuit, passem la batedora electrica fins aconsegui una pasta fina i homogènia.
Ho deixem refredar, i ja la tenim llesta per fer servir en el que vulguem.
Amb aquesta farsa podem fer: albergínies farçides, canalons,pebrots del piquillo, lasanya,etc.

30min

Notes

A més dels plats indicats, aquesta farsa és ideal per fer: torradetes per aperitiu, tartaletes i fins i tot vol-au-vents.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2423 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: