Farsa de botifarra de perol
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Remenat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Carbassons pelats i tallats a trossos
- Cebes pelades i tallades en brunoise (a quadrets)
- Botifarra culana negra
- Sal i oli d'oliva
- Una mica de beixamel un xic espessa
- Nou moscada
12 racions
Utensilis
Una batedora electrica
Elaboració
En una cassola amb oli d'oliva, fregim: els carbassons i la ceba. Quan són mig cuits, afegim la botifarra culana sense pell i tallada a trossos. Seguidament, afegim una mica de beixamel (més aviat espessa), ho corregim de sal i nou moscada, i ho deixem coure tot plegat. Un cop cuit, passem la batedora electrica fins aconsegui una pasta fina i homogènia.
Ho deixem refredar, i ja la tenim llesta per fer servir en el que vulguem.
Amb aquesta farsa podem fer: albergínies farçides, canalons,pebrots del piquillo, lasanya,etc.
30min
Notes
A més dels plats indicats, aquesta farsa és ideal per fer: torradetes per aperitiu, tartaletes i fins i tot vol-au-vents.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1915 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.