Bacalla gratinat amb allioli
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un llom de bacallà per començal
- Patates tallades a rodelles
- Cebes tallades a juliana
- Oli d'oliva
- Allioli de codony (o normal)
- Ví blanc
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana per anar al forn
Un plat pla de porcellana blanca
Elaboració
En una paella amb oli, fregim el bacallà un cop enfarinat. Un cop fregit, el reservem damunt un paper de cuina. En una safata per anar al forn, posem les patates i la ceba, les salem, els hi tirem un raig d'oli i un raig de vi blanc. Tapem la safata amb paper d'alumini, i ho enfornem a 180º, fins que són cuites. Seguidament, fem un llit amb aquestes patates, posem el tall de bacallà damunt i ho cobrim amb una capa d'allioli i ho posem a gratinar al forn, fins que veiem que és ben daurat. Seguidament, ho posem en un plat ben bonic, i ja ho podem servir a taula.
Notes
Farem tants plats com persones seguin a taula
Comparteix aquesta recepta: