Conill a la pagesa
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill trossejat
- Sofregit de tomàquet
- Brou de pollastre casolà
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- Conyac
- Una ceba picada
- Tres alls pelats
- Pa fregit
- Julivert
- Ametlles torrades
- Xocolata en pols
- Mig fetge del conill, fregit
- Dues fulles de llorer
Elaboració
En una cassola de terrisa, sofregim el conill. Seguidament afegim: la ceba picada, els alls, el llorer i el tomàquet. Quan és mig cuit, afegim un raig de ví blanc, dos cullerots de brou de pòllastre i conyac.
A part, fem una picada amb: ametlles torrades, un all, pa fregit, xocolata en pols, julivert i el fetge del conill. Seguidament, ho afegim a la cassola amb el conill, deixem que faci xup-xup fins que tot el conjunt estigui cuit, i ja estarà llest per servir.
Comparteix aquesta recepta: