Conill a la graella amb salsa barbacoa i patates a la papillota gratinades amb allioli

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues cuixes de conill
  • Dues espatlles de conill
  • Dos trossos de ronyonada de conill
  • Una patata de mida grossa
  • Allioli fet a ma (Veure)
  • Salsa barbacoa (Veure)
  • Patates a la papillota gratinades amb allioli (Veure)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Un pinzell
Una safata metàl·lica plana

Elaboració

Primerament fem l'allioli a ma com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, fem la salsa barbacoa com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, fem les patates a la papillota com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem.
A continuació, agafem els talls de conill i amb un ganivet els hi fem uns talls perquè coguin més bé, els salpebrem i els posem a la graella, i quan ja comencen a coure, els anem pintant amb el pinzell amb la salsa barbacoa, donant-hi voltes i pintant-lo fins que estigui cuit.
En el moment de servir a taula, posem en cada plat: una espatlla, una cuixa i un tros de ronyonada amb mitja patata a la papillota de guarnició, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

124 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!