La salsa americana o salsa barbacoa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze cullerots de sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Dues cullerades grans de mostassa normal
  • Un pot de tabasco
  • Conyac

10 racions

Utensilis

Un batedor de varetes
Un bol gran

Elaboració

En un bol gran, fiquem: el tomàquet, la mostassa, un raig de conyac, i el tabasco que vulguem, segons el gust de picant que ens agradi.
Anem remenant amb el batedor de varetes, i si cal, corregim de sal, i ja tenim la salsa americana a punt per fer servir.

40min

Notes

La salsa americana, és molt adient, sobretot per carns a la graella, al forn, i fins i tot a la planxa.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2896 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: