Espatlles de conill arrebossades amb patates palla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit espatlles de conill
  • Sal
  • Farina
  • Tres ous batuts
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Quatre patates de mida gran
  • Pa ratllat

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Quatre plats plans de mida gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, pelem les patates i les tallem ben fines per fer-les tipus palla.
Seguidament, les fregim en una paella amb força oli, i a mesura que estiguin daurades, les posem en una safata amb un paper de cuina i les reservem.
A continuació, agafem les espatlles de conill, les salpebrem, les passem per farina, i tot seguit les passem per l'ou batut i el pa ratllat, i les fregim fins que veiem que ja són cuites, i les anem posant de dues en dues en forma de creu en cada plat.
Ja per acabar, a la part de baix fem un niu de patates palla, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2514 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: