Espatlles de conill arrebossades amb patates palla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit espatlles de conill
  • Sal
  • Farina
  • Tres ous batuts
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Quatre patates de mida gran
  • Pa ratllat

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Quatre plats plans de mida gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, pelem les patates i les tallem ben fines per fer-les tipus palla.
Seguidament, les fregim en una paella amb força oli, i a mesura que estiguin daurades, les posem en una safata amb un paper de cuina i les reservem.
A continuació, agafem les espatlles de conill, les salpebrem, les passem per farina, i tot seguit les passem per l'ou batut i el pa ratllat, i les fregim fins que veiem que ja són cuites, i les anem posant de dues en dues en forma de creu en cada plat.
Ja per acabar, a la part de baix fem un niu de patates palla, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2483 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: