Espatlles de conill arrebossades amb patates palla
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Vuit espatlles de conill
- Sal
- Farina
- Tres ous batuts
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Quatre patates de mida gran
- Pa ratllat
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Quatre plats plans de mida gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, pelem les patates i les tallem ben fines per fer-les tipus palla.
Seguidament, les fregim en una paella amb força oli, i a mesura que estiguin daurades, les posem en una safata amb un paper de cuina i les reservem.
A continuació, agafem les espatlles de conill, les salpebrem, les passem per farina, i tot seguit les passem per l'ou batut i el pa ratllat, i les fregim fins que veiem que ja són cuites, i les anem posant de dues en dues en forma de creu en cada plat.
Ja per acabar, a la part de baix fem un niu de patates palla, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
La meva cuina amb conill
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
906 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Moisès, si vas a les meves receptes veuràs la recepta de l'amanida Alemanya, que també et pot agradar.
Amic Joan, si vas a les meves receptes trobaràs dues varietats de Qiche Lorraine que crec que t'agradaran. Les receptes...
Amiga M. Àngels, el que l'amic Josep M hem sembla que vol dir, és que amb julivert, oli i all, hem de fer una picada amb la...
Amic Moisés, si vas a les meves receptes, veuràs " la meva sopa de ceba", que també et pot ser interessant. Rep una...
Amic Joan, tinc un dubte, segons tu, que és la crema de fregir? Rep una abraçada Quim Lleonart.