Espatlles de conill arrebossades amb patates palla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit espatlles de conill
  • Sal
  • Farina
  • Tres ous batuts
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Quatre patates de mida gran
  • Pa ratllat

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Quatre plats plans de mida gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, pelem les patates i les tallem ben fines per fer-les tipus palla.
Seguidament, les fregim en una paella amb força oli, i a mesura que estiguin daurades, les posem en una safata amb un paper de cuina i les reservem.
A continuació, agafem les espatlles de conill, les salpebrem, les passem per farina, i tot seguit les passem per l'ou batut i el pa ratllat, i les fregim fins que veiem que ja són cuites, i les anem posant de dues en dues en forma de creu en cada plat.
Ja per acabar, a la part de baix fem un niu de patates palla, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2396 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: