Conill amb crosta
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill trossejat
- Sis cebes pelades i tallades a juliana
- Deu alls pelats i aixafats
- Quatre fulles de llorer
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi blan
- Conyac
4 racions
Utensilis
Una cassola gran de terrissa
Una safata refractària
Uns estalvis
Elaboració
En una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva, el conill salpebrat.
Seguidament, afegim : la ceba, els alls, el llorer, i tres cullerots de sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim un raig de vi i un raig de conyac. Posem una mica de brou o aigua, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure. Quan ja és cuit, traiem els talls de conill i els reservem.
En una safata refractària per anar al forn, posem tota la bresa en el fons de la safata, i damunt, anem col·locant els talls de conill, el més plans possible. Un cop fet això, espolsem pebre negre en pols, directe del molinet de pebre negre pel damunt del conill, i ho enfornem deu minuts al forn a 180º, fins que veiem que el pebre negre ja ha fet com una crosta, i ja ho podrem servir a taula, amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes:
La meva cuina amb conill La meva cuina del conill
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1801 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...