Conill amb crosta

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un conill trossejat
  • Sis cebes pelades i tallades a juliana
  • Deu alls pelats i aixafats
  • Quatre fulles de llorer
  • Sofregit de tomĂ quet (el trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blan
  • Conyac

4 racions

Utensilis

Una cassola gran de terrissa
Una safata refractĂ ria
Uns estalvis

ElaboraciĂł

En una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva, el conill salpebrat.
Seguidament, afegim : la ceba, els alls, el llorer, i tres cullerots de sofregit de tomĂ quet.
Quan tot plegat ĂŠs mig cuit, afegim un raig de vi i un raig de conyac. Posem una mica de brou o aigua, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure. Quan ja ĂŠs cuit, traiem els talls de conill i els reservem.
En una safata refractària per anar al forn, posem tota la bresa en el fons de la safata, i damunt, anem col¡locant els talls de conill, el mÊs plans possible. Un cop fet això, espolsem pebre negre en pols, directe del molinet de pebre negre pel damunt del conill, i ho enfornem deu minuts al forn a 180º, fins que veiem que el pebre negre ja ha fet com una crosta, i ja ho podrem servir a taula, amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Conill amb crosta

Enllaça aquesta recepta:

946 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!