Conill amb crosta
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill trossejat
- Sis cebes pelades i tallades a juliana
- Deu alls pelats i aixafats
- Quatre fulles de llorer
- Sofregit de tomàquet
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi blan
- Conyac
4 racions
Utensilis
Una cassola gran de terrissa
Una safata refractària
Uns estalvis
Elaboració
En una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva, el conill salpebrat.
Seguidament, afegim: la ceba, els alls, el llorer, i tres cullerots de sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim un raig de vi i un raig de conyac. Posem una mica de brou o aigua, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure. Quan ja és cuit, retirem els talls de conill i els reservem.
En una safata refractària per anar al forn, posem tota la bresa en el fons de la safata, i damunt, anem col·locant els talls de conill, el més plans possible. Un cop fet això, espolsem pebre negre en pols, directe del molinet de pebre negre pel damunt del conill, i ho enfornem deu minuts al forn a 180º, fins que veiem que el pebre negre ja ha fet com una crosta, i ja ho podrem servir a taula, amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: La meva cuina amb conill La meva cuina del conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2766 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.