Espatlles de conill estofades amb cargols i carxofes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Vuit espatlles de conill
- 600 grams de cargols congelats
- 800 grams de carxofes congelades
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Una branca de farigola
- Un brot de julivert
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Un bitxo petit
- Llard de porc
- Aigua
- Dues fulles de llorer
- Tres alls aixafats
- Dues cebes tendres picolades
- Un got de vi ranci
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa de mida mitjana
uns estalvis
una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal, un bitxo petit i una branca de farigola, coem els cargols, fins que estiguin ben cuits, i els reservem.
Seguidament, en una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal, i un brot de julivert, coem les carxofes fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb una mica de llard i un raig d'oli d'oliva, fregim les espatlles de conill salpebrades, amb: les cebes picolades, dues fulles de llorer, els alls aixafats, i deixem que es fregeixi tot ben fregit, i seguidament, hi afegim tres cullerots de sofregit i un got de vi ranci, i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim el brou de pollastre que cobreixi les espatlles, i posem el foc baix, i deixem que vagi coent-se tot a foc lent, fins que les espatlles ja estiguin gairebé cuites, i és llavors que hi afegirem: els cargols i les carxofes, corregirem de sal, i deixarem que cogui tot plegat uns quinze minuts més, ho retirarem del foc, i ho deixarem reposar cinc minuts, damunt uns estalvis, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: La cuina del cargol La meva cuina amb conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1556 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.