Conill estofat amb allioli i bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació:
primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill de quilo i mig tallat en trossos regulars
- Allioli fet a ma
![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png)
- Brou de pollastre casolà ¨
![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png)
- Oli d'oliva
- Sal
- Llard
- Pebre negre en pols
- Alls pelats
- Un pot de barreja de bolets de 500 grams
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis de vímet
Un morter amb la seva ma
Una paella gran
Una cullera de fusta
Elaboració
Primerament, fem tres dits d'allioli fet a ma com explico a la meva recepta, i un cop fet el reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli i dues cullerades de llard, sofregim el conill salpebrat tallat en trossos regulars, i quan ja estigui daurat, hi afegim l'allioli, ho remenem amb la cullera de fusta, hi afegim quatre cullerots de brou de pollastre, i deixem que arrenqui a bullir a foc baix, fins que el conill estigui gairebé cuit.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltem els bolets fins que hagin deixat anar la seva aigua, i els reservem.
A continuació, afegim els bolets a la cassola, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot el conjunt uns dotze minuts més, i ja ho tenim llest per servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes:
La meva cuina amb conill
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1697 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots
sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


