Sopes de llet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una olleta mitjana
Quatre bols de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, posem la llet a bullir amb: la pell de taronja, el sucre, la pell de llimona i la branca de canyella.
Quan la llet ja ha bullit, retirem les pells i la branca de canyella, afegim el pa sec, ho posem en el foc i deixem que el pa s'estovi.
Tot seguit, afegim els ous batuts (fora del foc) i anem remenant amb el batedor de varetes fins que el pa ja s'ha desfet del tot.
Tot seguit, ja podem repartir la sopa en els bols de porcellana, espolsem una mica de canyella en pols pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

20min

Notes


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se