Filet de Vedella amb Xampinyons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netejem i tallem a làmines els Xampinyons (També els venen ja nets i tallats).
Amb una mica d'oli a una paella, sofregim els xampinyons amb 1 o 2 grans d'all (segons la mida) ben picat fins que s'hagi begut quasibé tot el suc.
Agefim el julivert picat.
Amb la miqueta de suc que quedi a la paella, sense retirar el sofregit, afegim els filets de Vedella fent volta i volta.
El tall queda cuit al punt absorvint el gust del sofregit.
Ja es pot emplatar.

15min

Notes

Coent el filet amb el suc del sofregit, fa que el tall no quedi gens ressec.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se