Pops amb çigrons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Casole de terra i cullere de fuste

Elaboració

Curem els sigrons en una casola ,
les verdures,tomates,.cebe all i julivert o triturarem
els pops el ficarem a un altr casole casola amb oli i un vas de aigua
cuant estigui ben cuit,afeguirem a la casola dels pops el
triturat de verdures, i els sigrona ja cuits taparem i a foc lent que faci xup xup i o remenarem a estones amb un total de 10 minuts

1h 10min

Notes

Servir amb la mateixa casola que ho amb cuit


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se