Cuetes de bacallà bullides, amb verduretes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una olla amb quatre dits d'aigua, posem a bullir : l'àpi, el llorer, la ceba, el tomàquet, i les pastanagues, sense sal.
Quan tot plegat és cuit, afegim les patates. Quan les patates són mig cuites, incorporem les cuetes de bacallà, i deixem que coguin a foc baix.
Quan tot el conjunt és cuit, passem a servir-ho : en el centre del plat, posem tres cuetes, per comensal. Seguidament, unes patates al voltant de les cuetes, i per acabar, posem uns trocets de ceba i pastanagues. Un cop servit el plat, ho reguem amb un bon raig d'oli d'oliva, i ja és a punt per menjar.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se