Cuetes de bacallà bullides, amb verduretes
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze cuetes de bacallà dessalat
- Dues fulles de llorer
- Quatre pastanagues mitjanes, pelades
- Una ceba pelada, tallada en quatre trossos
- Una branca d'àpi, tallada en tres trossos
- Oli d'oliva
- Un tomàquet madur, tallat en dues meitats
- Aigua
- Sis patates pelades, i trencades
Elaboració
En una olla amb quatre dits d'aigua, posem a bullir : l'àpi, el llorer, la ceba, el tomàquet, i les pastanagues, sense sal.
Quan tot plegat és cuit, afegim les patates. Quan les patates són mig cuites, incorporem les cuetes de bacallà, i deixem que coguin a foc baix.
Quan tot el conjunt és cuit, passem a servir-ho : en el centre del plat, posem tres cuetes, per comensal. Seguidament, unes patates al voltant de les cuetes, i per acabar, posem uns trocets de ceba i pastanagues. Un cop servit el plat, ho reguem amb un bon raig d'oli d'oliva, i ja és a punt per menjar.
Comparteix aquesta recepta: