Bacallà amb samfaina, i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim el bacallà passat per farina. Un cop fregit, el posem damunt un paper de cuina, i el reservem.
Agafem: l'albergínia, el carbassó, els pebrots i la ceba, i els tallem a juliana.
Tot seguit, ho fregim amb oli d'oliva, en una cassola de terrissa.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim: els alls laminats, i tres cullerots de sofregit de tomàquet.
Quan ja és cuit, corregim de sal, posem un raig de vi negre, afegim les mongetes i el bacallà, i ho deixem coure deu minuts més, i ja ho tenim llest, per servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se