Vieires saltades amb xampinyons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella, un ganivet de fulla curta per separar la carn de les vieires i un estri de fusta per remenar.

Elaboració

Posem una paella al foc amb un raig d´oli i un cop calent i tirem els xampinyons prèviament rentats i laminats. Donem unes voltes per coure una mica els xampinyons i un cop agafin color i afegim les vieires prèviament lliures de la clova. Anem remenant i en l´ultim moment abans de treure del foc i escampem un pols de sal al nostre gust i escampem també julivert picat . Donem unes ultimes voltes i cap el plat.

30min

Notes

Jo recomanaria fer servir molt poca sal o gairebé gens , ja que la vieira es un marisc amb força gust i sobretot no coure massa, ja que es de carn que sol ser dura.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se