Vieires saltades amb xampinyons
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una dotzena de vieires fresques- Mig quilogram de xampinyons frescos- Unes branques de julivert- Un pols de sal - Un raig d'oli d'oliva-
4 racions
Utensilis
Una paella, un ganivet de fulla curta per separar la carn de les vieires i un estri de fusta per remenar.
Elaboració
Posem una paella al foc amb un raig d'oli i un cop calent i tirem els xampinyons prèviament rentats i laminats. Donem unes voltes per coure una mica els xampinyons i un cop agafin color i afegim les vieires prèviament lliures de la clova. Anem remenant i en l'ultim moment abans de treure del foc i escampem un pols de sal al nostre gust i escampem també julivert picat . Donem unes ultimes voltes i cap el plat.
30min
Notes
Jo recomanaria fer servir molt poca sal o gairebé gens , ja que la vieira es un marisc amb força gust i sobretot no coure massa, ja que es de carn que sol ser dura.
Etiquetes: França Marisc i crustacis Nadal Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2084 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.