Ous remenats, amb bacallà, i rossinyols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem els bolets, i els posem a fregir en una paella, amb oli d'oliva.
Quan són mig cuits, afegim el bacallà, i l'hi donem unes voltes, per afegir tot seguit, els ous batuts, i remenar-ho tot ben remenat. Un cop fet el remenat, posem la quantitat per una persona en un plat, i ho espolsem amb el julivert, ben picolat.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim quatre triangles de pa de motlle, i seguidament, en posem dos en cada plat, en el moment de servir-ho a taula, i !! bon profit!!

30min

Notes

El Rossinyol, és un bolet, que el podem trobar a l'època, Estiu-Tardor.
Fora d'aquesta època, el podem trobar tot l'any, a la parada que en Llorenç Petràs, te en el mercat Barceloní de La Boqueria, hon podem trobar tot tipus de bolet, ja sigui fresc, o sec.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se