Navalles al forn

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una plata de forn.

Elaboració

Preparem una plata per anar al forn i posem les navalles amb la part que s'obren mirant cap a dalt.
Les mullem amb l'oli i les salpebrem al nostre gust.
Precalentem el forn a 180º i posem la plata dintre. No ha de estar gaire temps , només quan veiem les navalles obertes és que estan a punt.

15min

Notes

No han de estar gaire temps al forn, ja que la navalla és un marisc que sol ser una mica dur de carnadura i si ens passem amb la cocció ens quedarien mol dures.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se