Espardenya de Pagès, amb bacallà esqueixat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Primer de tot, torrem la llesca de pa, hi freguem un all, i la freguem amb el tomacó, tallat per la meitat.
Tot seguit, escampem el bacallà esqueixat pel damunt de la torrada, l'espolsem amb el pebre negre, (de forma moderada), i reguem l'espardenya, amb un bon raig d'oli d'oliva, i ja la podrem servir a taula.

30min

Notes

Farem tantes llesques, com persones hi hagin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se