Espinacs a la crema, amb ametlles i bacó

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem el granet d'ametlla, el posem en una safata per anar al forn, i ho fiquem a 180º, fins que és mig torrat.
A part, en una cassola, amb aigua i sal, posem a coure els espinacs, i quan són cuits, els escorrem, i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa, fregim la ceba ratllada i el bacó tallat ben menut, i quan tot plegat és fregit, afegim un bon raig de nata líquida, corregim de sal, hi afegim un polsim de nou moscada, i tot seguit, afegim els espinacs ben escorreguts, tot deixant que cogui tot plegat uns deu minuts més, i ja tindrem els espinacs llestos, per servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se