Espinacs a la crema, amb ametlles i bacó

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un quilo d'espinacs naturals, o congelats
  • Vuit llesques de bacó fumat, tallades normals
  • Una ceba ratllada
  • Nata líquida, per muntar
  • Sal
  • Nou moscada
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • 200 grams d'ametlles de granet

4 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem el granet d'ametlla, el posem en una safata per anar al forn, i ho fiquem a 180º, fins que és mig torrat.
A part, en una cassola, amb aigua i sal, posem a coure els espinacs, i quan són cuits, els escorrem, i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa, fregim la ceba ratllada i el bacó tallat ben menut, i quan tot plegat és fregit, afegim un bon raig de nata líquida, corregim de sal, hi afegim un polsim de nou moscada, i tot seguit, afegim els espinacs ben escorreguts, tot deixant que cogui tot plegat uns deu minuts més, i ja tindrem els espinacs llestos, per servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1249 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: