Espatlla de xai al forn

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Plata de forn, paelles, ganivet.

Elaboració

L'espatlla sencera (sense marcar) la salem, les herbes per damunt i posem la plata al forn. Afegim aigua a la plata. Forn a uns 210°. Només cal vigilar que a la plata resti aigua durant la cocció. Donar-li voltes a l'espatlla. No s'afegeix res més. Gratinar-la.
Mentrestant, tomàquets, cebes, pebrots, patates... seran tallades i fregides a la paella, per separat.
Tot això, al final, s'escamparà per damunt de l'espatlla. Ho deixem una estona gratinant.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se