Tagliatelle amb alls i gambetes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les gambes amb compte. Reserva'n les cues i les pells per separat.
Bull la pasta en aigua abundant i sal. Quan estigui cuita, cola-la, deixa-la refredar i reserva-la.
Passa les pells de les gambes per la paella juntament amb una mica d'oli perquè hi deixin tota l'aroma. Enretira les pells de l'oli i afegeix-li els alls laminats i els bitxos. Quan els alls siguin gairebé daurats, incorpora'ls el tomàquet tallat a dauets.
Salteja tots els ingredients, incorpora'ls les cues de gamba i, immediatament, la pasta cuita. Remou-ho bé amb una espàtula, salpebra-ho i, just en l'últim moment, afegeix-li la farigola fresca.
Serveix ràpidament en un plat fondo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se