Tagliatelle amb alls i gambetes

Ingredients

  • 12 gambes
  • 500 g de tagliatelle
  • 6 grans d'all
  • 2 bitxos
  • 250 g de tomàquet
  • Farigola fresca
  • 50 ml d'oli d'oliva
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Pela les gambes amb compte. Reserva'n les cues i les pells per separat.
Bull la pasta en aigua abundant i sal. Quan estigui cuita, cola-la, deixa-la refredar i reserva-la.
Passa les pells de les gambes per la paella juntament amb una mica d'oli perquè hi deixin tota l'aroma. Enretira les pells de l'oli i afegeix-li els alls laminats i els bitxos. Quan els alls siguin gairebé daurats, incorpora'ls el tomàquet tallat a dauets.
Salteja tots els ingredients, incorpora'ls les cues de gamba i, immediatament, la pasta cuita. Remou-ho bé amb una espàtula, salpebra-ho i, just en l'últim moment, afegeix-li la farigola fresca.
Serveix ràpidament en un plat fondo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

801 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: