Coc zebra

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

10 racions

Elaboració

Engeguem el forn a 180º. Preparem el motlle untant-lo amb mantega i espolsat de farina un motlle rodó.
En un bol gran començarem batent els ous amb el sucre fins que blanquegin.
A poc a poc i sense deixar de batre afegim l'oli de girasol, com quan fem maionesa.

Incorporem de la mateixa forma la llet i l'essència de vainilla.
Afegim la farina barrejada amb el llevat químic.
L'anirem integrant també a poc a poc, sense deixar de batre amb les varetes.
Quan estigui tota la farina incorporada separem la massa en dues parts iguals i a una d'elles li afegim el cacao pur.
Nota important: afegir a la part blanca de vainilla, tantes cullerades de farina com se li ha posat a la de cacao... Exemple, si vam posar 2 cullerades de cacao a una part (la que quedaria de xocolata) llavors posarem a l'altra part de la massa (que quedaria blanca) 2 culladares de farina, així es mantenen les mateixes densitats de les dues mases.
Aconseguir aquestes ratlles té un truc… primer tirem una cullerada de massa blanca al motlle. A sobre d’aquesta, tirem una cullerada de massa de xocolata i just a sobre tornem a tirar una de massa blanca. Anirem alternant cullerades de massa de diferent color tenim la precaució que sempre tirarem les cullerades exactament al mateix lloc que les anteriors.
Quan acabem amb tota la massa, donem uns cops sobre el marbre per tal que s’escampi bé.
Fiquem el motlle en el forn durant uns 40 minuts. Traiem del forn, deixem refredar i ja està llest per servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se