Wok de cigrons amb botifarrons de ceba

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem els alls i els tallem a trossets.
Posem oli al wok i afegim immediatamen els alls i anem remenant perquè no es cremin.
Afegim els cigrons i amb molta cura de que no es desfacin els remenem a fi de que agafin gustet de l'all tendre.
Traiem, si podem, la pell dels botifarrons i els tallem.
Un vol tinguem calents els cigrons incorporem els butifarrons i amb compte remenem. Veurem com es van desfen a mesura que es couen.
Sevir bén calent.

20min

Notes

Com que els cigrons cuits ja porten sal i els botifarrons també, no cal posar-ne


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se