Arròs de bacallà amb pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Remullem el bacallà, li canviarem el aigua un parell o tres vegades, l’escorrerem i reservarem.
Posarem a escalfar la aigua. Si tenim la pell del bacallà la farem bullir amb la aigua.
En la paella que courem el arròs, fregim la ceba trinxada fina i el pebrot vermell tallat a bocins no gaire grossos, quan la ceba comenci a estar roseta i afegirem els pèsols, alls esmicolats i el julivert tallat fi. Li donem un parell de toms i afegim el tomàquet. Quan hagi begut la seva aigua posarem el arròs i el sofregirem una mica, a continuació afegirem el bacallà, donarem un parell de tombs i abocarem la aigua calenta.
Salarem amb conte.
Deixarem bullir uns 20 minuts remenant suaument.

45min

Notes

Si el bacallà el dessalem nosaltres o el comprem ja dessalat, li traurem la pell i la posarem a bullir amb la aigua, en aquest cas no posarem sal al arròs o mol poc


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se