Arròs de bacallà amb pèsols
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400-500 g.de bacallà esqueixat
- 400 g. de arròs
- 1 ceba grosseta
- 1 pebrot vermell
- 100 g. de tomàquet triturat
- 100 g. de pèsols
- 2 grans de all
- Julivert
- Oli
- Sal
- 1 ½ l. aigua
4 racions
Elaboració
Remullem el bacallà, li canviarem el aigua un parell o tres vegades, l’escorrerem i reservarem.
Posarem a escalfar la aigua. Si tenim la pell del bacallà la farem bullir amb la aigua.
En la paella que courem el arròs, fregim la ceba trinxada fina i el pebrot vermell tallat a bocins no gaire grossos, quan la ceba comenci a estar roseta i afegirem els pèsols, alls esmicolats i el julivert tallat fi. Li donem un parell de toms i afegim el tomàquet. Quan hagi begut la seva aigua posarem el arròs i el sofregirem una mica, a continuació afegirem el bacallà, donarem un parell de tombs i abocarem la aigua calenta.
Salarem amb conte.
Deixarem bullir uns 20 minuts remenant suaument.
45min
Notes
Si el bacallà el dessalem nosaltres o el comprem ja dessalat, li traurem la pell i la posarem a bullir amb la aigua, en aquest cas no posarem sal al arròs o mol poc
Etiquetes: Arròs Bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10582 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.