Arròs de bacallà amb pèsols
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400-500 g.de bacallà esqueixat
- 400 g. de arròs
- 1 ceba grosseta
- 1 pebrot vermell
- 100 g. de tomàquet triturat
- 100 g. de pèsols
- 2 grans de all
- Julivert
- Oli
- Sal
- 1 ½ l. aigua
4 racions
Elaboració
Remullem el bacallà, li canviarem el aigua un parell o tres vegades, l’escorrerem i reservarem.
Posarem a escalfar la aigua. Si tenim la pell del bacallà la farem bullir amb la aigua.
En la paella que courem el arròs, fregim la ceba trinxada fina i el pebrot vermell tallat a bocins no gaire grossos, quan la ceba comenci a estar roseta i afegirem els pèsols, alls esmicolats i el julivert tallat fi. Li donem un parell de toms i afegim el tomàquet. Quan hagi begut la seva aigua posarem el arròs i el sofregirem una mica, a continuació afegirem el bacallà, donarem un parell de tombs i abocarem la aigua calenta.
Salarem amb conte.
Deixarem bullir uns 20 minuts remenant suaument.
45min
Notes
Si el bacallà el dessalem nosaltres o el comprem ja dessalat, li traurem la pell i la posarem a bullir amb la aigua, en aquest cas no posarem sal al arròs o mol poc
Etiquetes:
Arròs Bacallà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7303 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Ara que es temps de carxofes, se hi escau molt posar-ne al arròs de bacallà, ho posarem, tallada a quarts quant casi...
Quan dic sucar dos papers de foli, amb refereixo a untar-los amb oli.
Amb respecte, això no es pot dir popets amb samfaina ja que nomes porten ceba, all i tomàquet, i com jo ho entenc, els...
Dolors, vols dir que en lloc de dir llevat en pols, hauria de dir llevat fresc?
Me he deixat de dir que el suc que ens sobrarà el podem guardar o congelà, i un altra dia bullim ous, els pelem i tallem...