Arròs de bacallà amb pèsols

Ingredients

  • 400-500 g.de bacallà esqueixat
  • 400 g. de arròs
  • 1 ceba grosseta
  • 1 pebrot vermell
  • 100 g. de tomàquet triturat
  • 100 g. de pèsols
  • 2 grans de all
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • 1 ½ l. aigua

4 racions

Elaboració

Remullem el bacallà, li canviarem el aigua un parell o tres vegades, l’escorrerem i reservarem.
Posarem a escalfar la aigua. Si tenim la pell del bacallà la farem bullir amb la aigua.
En la paella que courem el arròs, fregim la ceba trinxada fina i el pebrot vermell tallat a bocins no gaire grossos, quan la ceba comenci a estar roseta i afegirem els pèsols, alls esmicolats i el julivert tallat fi. Li donem un parell de toms i afegim el tomàquet. Quan hagi begut la seva aigua posarem el arròs i el sofregirem una mica, a continuació afegirem el bacallà, donarem un parell de tombs i abocarem la aigua calenta.
Salarem amb conte.
Deixarem bullir uns 20 minuts remenant suaument.

45min

Notes

Si el bacallà el dessalem nosaltres o el comprem ja dessalat, li traurem la pell i la posarem a bullir amb la aigua, en aquest cas no posarem sal al arròs o mol poc


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9599 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Josep Mª Grau Cañellas diu:
Ara que es temps de carxofes, se hi escau molt posar-ne al arròs de bacallà, ho posarem, tallada a quarts quant casi estigui la ceba roseta.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: