Ous al niu
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 panets de viena
- 4 ous
- 1 fetge de pollastre o de conill
- 50 gr. pernil salat
- Margarina o mantega
- Formatge rallat
- Llet
- Oli per fregir
4 racions
Utensilis
Paella petita, o fregidora.
Elaboració
Fregir el fetge, tallar el pernil i el fetge a bocins petits.
Tallar els panets per la meitat i treure-li la molla del mig ,fent cassoleta.
Untar les dues meitats amb margarina, mullar-les amb llet.
Separar els rovells de les clares i posar un rovell en cada panet.
Muntar les clares a punt de neu i reservar.
Posar en cada panet al costat de cada rovell, trossets de fetge i de pernil.
Posar al damunt dels rovells de ou un polsim de formatge rallat.
Tapar amb la altre meitat del panets i arrebossa’ls amb les clares muntades.
Fregir-los en una paella petita ,ben plena de oli i ben calent, per les dues cares.
( si no agrada el rovell cru, quan es fregeix punxar-lo per les dues cares i quedarà cuit.
30min
Notes
Es pot acompanyar amb esiam tallat en juliana deixan un cercle al mig del plat per posr-hi el panet.
Tambe es pot fer amb panets petits i rovells de ous de guatlle,pero fara falta clares de ous de gallina per montar-les.
Es pot menjar fret o calent.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1003 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Ara que es temps de carxofes, se hi escau molt posar-ne al arròs de bacallà, ho posarem, tallada a quarts quant casi...
Quan dic sucar dos papers de foli, amb refereixo a untar-los amb oli.
Amb respecte, això no es pot dir popets amb samfaina ja que nomes porten ceba, all i tomàquet, i com jo ho entenc, els...
Dolors, vols dir que en lloc de dir llevat en pols, hauria de dir llevat fresc?
Me he deixat de dir que el suc que ens sobrarà el podem guardar o congelà, i un altra dia bullim ous, els pelem i tallem...