Esparregs amb camisa gratinats
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 espàrrecs blancs gruixuts
- 4 talls de pernil cuit ( pernil dolç )
- 1 nou de margarina
- 2 pebrots de piquillo
- Formatge rallat
- Farina
- Llet
- Sal
- Nou moscada
4 racions
Elaboració
Escorrem bé els espàrrecs i els embolicarem de tres en tres amb el pernil.
Fem una beixamel en la que i posarem un polsim de nou moscada.
Passarem per la paella els pebrots de piquillo, tomb i tomb, els afegirem a la beixamel i ho triturarem fins que quedi una salsa ben fina.
En una safata que pugui anar al forn posarem al fons una capa de beixamel i al damunt els espàrrecs embolicats, ho cobrirem amb la resta de la beixamel i escaparem per el damunt el formatge rallat. Ho posarem a gratinar i ja estarà a punt.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1073 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Ara que es temps de carxofes, se hi escau molt posar-ne al arròs de bacallà, ho posarem, tallada a quarts quant casi...
Quan dic sucar dos papers de foli, amb refereixo a untar-los amb oli.
Amb respecte, això no es pot dir popets amb samfaina ja que nomes porten ceba, all i tomàquet, i com jo ho entenc, els...
Dolors, vols dir que en lloc de dir llevat en pols, hauria de dir llevat fresc?
Me he deixat de dir que el suc que ens sobrarà el podem guardar o congelà, i un altra dia bullim ous, els pelem i tallem...