Esparregs amb camisa gratinats

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 12 espàrrecs blancs gruixuts
  • 4 talls de pernil cuit ( pernil dolç )
  • 1 nou de margarina
  • 2 pebrots de piquillo
  • Formatge rallat
  • Farina
  • Llet
  • Sal
  • Nou moscada

4 racions

Elaboració

Escorrem bé els espàrrecs i els embolicarem de tres en tres amb el pernil.
Fem una beixamel en la que i posarem un polsim de nou moscada.
Passarem per la paella els pebrots de piquillo, tomb i tomb, els afegirem a la beixamel i ho triturarem fins que quedi una salsa ben fina.
En una safata que pugui anar al forn posarem al fons una capa de beixamel i al damunt els espàrrecs embolicats, ho cobrirem amb la resta de la beixamel i escaparem per el damunt el formatge rallat. Ho posarem a gratinar i ja estarà a punt.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

785 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: