Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 tires de costella de porc, tallada a boci nets
  • 1/2 Kg. carn de porc picada
  • 2 cebes mitjanes ben picolada
  • 1 all picolat
  • 200 g. tomàquet triturat
  • 500 g. fideus del número 4
  • 1/2 gotet de conyac
  • 1/2 gotet de vi negre
  • 2 litres de aigua
  • Formatge rallat
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una cassola posem oli de oliva i sofregim la costella, quan estigui mig rostida i aboquem el mig gotet de conyac i ho tapem fins que se hagi evaporat. Mentrestant escalfem la aigua.
A continuació posem la carn picada i li donem uns quants tombs fins enrosi-la, i aboquem el mig gotet de vi negre, quan se el hagi begut, posem la ceba i la coem, quan estigui hi afegim el all picolat.
Posem el tomàquet i ho deixem coure una estona,ho tastem de sal, quan se hagi begut la seva aigua i aboquem els fideus donant-li uns quants tombs. Tot seguit i afegim la aigua calenta, uns dos litres.
Ho deixem bullir a foc mitja segons el fabricant dels fideus, uns 12 o 15 minuts.
Si cal ho recte-fiquem de sal i els aboquem a la platera del forn, els espolsem amb el formatge rallat i els gratinem.

30min

Notes

Amb una amanida queda complementat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

836 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!