Cake d'avellanes i xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Paper de forn per enformar
- 200 g de mantega, estovada
- 150 g de sucre
- 1 mica de sal
- 4 ous
- 200 g de farina
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 75 grams de Xocolata amb llet, trossejada
- 75 g de xocolata negra, trossejada
- 100 g d'avellanes picades
- Sucre glaç per empolvorar
4 racions
Elaboració
Bat la mantega fins que es formin puntes.
Incorpora el sucre i la sal.
Afegeix els ous i barreja fins que la crema es torni don color clar.
Barreja la farina i el llevat en pols, i barreja amb la xocolata i les avellanes.
Aboca la barreja en la llauna de Cake coberta amb paper d'enfornar, allisa la superfície.
Col•loca a la part inferior del forn prees calfat a 180 graus i cou durant uns 50 a 60 minuts.
Deixa refredar i empolvora el pastís amb sucre en pols.
Notes
Per a 1 llauna de Cake de 28 cm de longitud, en surten 12 peces.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1716 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.