Flam casolà per fer amb la Tefal Multidelices

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Opcionalment:

10 racions

Utensilis

Tefal Multidelices, amb el motlle gran. Si no el teniu en podreu fer ben bé 12 potets individuals.

Elaboració

Aquesta recepta està pensada per a fer amb l'aparell de fer iogurts i postres "Tefal Multidelices", però penso que amb el bany Maria tradicional també pot quedar bé.
Per començar escalfem la llet amb la canyella i la pela llimona fins que arrenqui el bull,llavors la retirem del foc i la deixem reposar i refredar amb la canyella i la pela de llimona a dins.
Si enlloc de la canyella, ens agrada més el gust de vainilla, fem el mateix amb una beina oberta de vainilla, o bé afegim a la llet essència de vainilla, i llavors no cal escalfar-la.
Mentre es refreda la llet, posem la nata en un recipient prou gran per a tota la barreja, i hi afegim la farina de blat de moro, batent bé per a que es desfaci. Després afegim els ous i els rovells, i tornem a remenar, després afegim el sucre i batem bé una mica més. Quan ho tenim tot ben lligat afegim la llet ja freda, i tornem a remenar.
Un cop ho tenim tot lligat, posem caramel al fons del motlle (aquesta quantitat de barreja és per al motlle gran de la Tefal Multidelices), i a continuació hi aboquem la barreja.
Programem 45 minuts de cocció en la opció 3 (postres), i a esperar que qualli. Si quan acaba la cocció encara és liquid al centre, programem 10 minuts més.
Opcionalment es pot afegir cafè soluble per fer flam de cafè o cacau en pols per fer-ne de xocolata.

1h 15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se