Copa de trufa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

Ingredients per fer la trufa:

Ingredients pel farciment i decoració:

6 racions

Elaboració

-Posar els melindros o les galetes dins d’un plat i mullar-les amb el xarop; reservar.
-Fer la trufa tal com indico en la recepta "Pastís de trufa crua" que trobareu al meu receptari. Veureu que les quantitats dels ingredients han variat lleugerament; això no importa, tot depèn de si es vol la trufa amb més o menys intensitat de xocolata.

En quan tinguem feta la trufa, muntarem la copa d'aquesta forma:
Posarem dues cullerades de trufa al fons de cada copa. Per damunt trossejarem el melindro o la galeta remullada. Amb l’ajuda d’una màniga pastissera acabarem de repartir la trufa restant i ho decorarem amb uns fideus de xocolata. Deixarem refredar a la nevera una bona estona perquè la trufa agafi consistència. Al moment de servir li podem clavar una neula de xocolata o una galeta en forma de vano.

30min

Notes

Aquí teniu unes postres delicioses que no requereixen gaire estona per fer-les i que podeu deixar fetes el dia abans; reposada, la trufa està més bona. Si no teniu melindros podeu posar-hi qualsevol tipus de galeta que tingueu a casa; quan no tinc melindros jo hi acostumo a posar Maries. El que si és important és que estiguin banyades amb el xarop. Trobareu com fer el xarop en la recepta del "Pastís de gema" del meu receptari.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se