Filet de vedella o de bou amb salsa de calçots i patata a la papillot

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una planxa per coure els filets.

Elaboració

Primerament, fem la salsa de calçots tal com indico a la meva recepta, i un cop feta, la mantenim calenta damunt la planxa.
Tot seguit, fem les patates a la papillot tal com explico a la meva recepta, i les reservem.
Seguidament, salpebrem els filets, i amb un raig d'oli d'oliva, els coem a la planxa, deixant-los al punt de cuit que ens agradi.
Quant les patates són fredes, les tallem a lo llarg en dues meitats, les cobrim amb una mica de salsa de calçots, les espolsem amb formatge ratllat, i les gratinem en el forn a 180º, fins que veiem que el formatge és rosset.
En el moment de muntar el plat, posem un filet al capdemunt del plat, el cobrim amb una mica de salsa, i a la part de baix del plat, posem mitja patata a la papillot, gratinada, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se