Turbot al forn amb salsa de calçots i patates a lo pobre

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre talls de turbot( rodaballo), de 300 grams cadascun aproximadament
  • Patates a lo pobre,( les trobareu a les meves receptes)
  • Salsa de calçots,( la trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Un motlle rodó d'acer inoxidable
Quatre plats grans de porcellana ben bonics
Una safata plana per anar al forn
Una planxa

Elaboració

Primerament, farem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i les reservarem.
Tot seguit, farem la salsa de calçots com explico a la meva recepta, i la mantindrem calenta damunt la planxa.
Seguidament, salpebrem els talls de turbot, els reguem amb un raig de vi blanc i força oli d'oliva, i el posarem a coure en el forn a 180º, durant uns deu minuts, i els reservarem.
En el moment de muntar els plats, posarem un tall de turbot a la part de dalt de cada plat, a la part de baix, amb l'ajud del motlle d'acer inoxidable, farem un niu de patates a lo pobre. Amb la salsa de calçots ben calenta, cobrirem tant el tall de turbot, com el niu de patates. Tot seguit, posarem un polsim de julivert ben picolat damunt el niu de patates, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3085 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: