Bandes de pasta de full amb calçots i anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de full
  • Farina
  • Dues llaunes d'anxoves
  • Formatge ratllat
  • Dotze calçots
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una safata gran de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Una paella gran
Una placa pel forn
Paper sulfuritzat

Elaboració

Primerament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els calçots tallats en juliana de mida mitjana, i un cop cuits, els reservem.
Seguidament, espolsem emb farina el marbre de la cuina, estirem la pasta de full i tot seguit la punxem amb l'altre corró. Seguidament, tallem vuit bandes de dotze centimetres de llarg per vuit d'ample, i les enfornem amb un paper sulfuritzat a 180º, fins que estiguin daurades.
A continuació, repartim la juliana de calçots pel damunt de les bandes, afegim les anxoves tallades en dues meitats, ho espolsem pel damunt amb formatge ratllat, i ho gratinem fins que el formatge estigui daurat. Tot seguit, fiquem les bandes a la safata ben repartides i ja les podrem treure a taula.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2272 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: