Hummus

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Orient Mitjà
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Utensilis

Trituradora

Elaboració

-Posar aquests ingredients en un bol: els cigrons, el tahini, l’all laminat, el suc de la llimona, l’oli, els tres pebres, el comí i la sal; batre amb el minipímer alhora que anem incorporant lentament suc de la cocció dels cigrons fins aconseguir la densitat desitjada; ha de mantenir la consistència. Afinar de sal i reservar a la nevera.
-Pelar les pastanagues i fer-les a bastonets. Desfullar l’endívia.
-Quan voldrem servir l’hummus el posarem en bols individuals; l’aplanarem amb la cullera fent un solc en espiral i l’amanirem amb un fil d’oli. Posarem pebre vermell dolç dintre d’un colador fi i l’empolvorarem lleugerament. Finalment el guarnirem amb les fulles d’endívia, els bastonets de pastanaga i triangles de pa de pita torrats.

Notes

Hi ha qui afegeix unes cullerades de iogurt abans de triturar els ingredients.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se