Samfaina amb carn picada i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients per la samfaina:

Ingredients per la carn picada i els bolets:

2 racions

Elaboració

-Per un costat fem la samfaina:

Es tallen els pebrots, les cebes, l’albergínia i el carbassó a trocets petits. Fiquem el pebrot i la ceba en una paella amb l’oli calent i ho deixem que es vagi fent poc a poc. A mig coure hi afegim l’albergínia i el carbassó, es sala tot. Quan l’albergínia i el carbassó estiguin cuits s’hi posa el tomàquet fregit i llestos.
-Mentre fem la samfaina , netejem els bolets i els saltejem amb una mica d’oli d’oliva , all laminat i sal. Els reservem.
-Seguidament, fem la carn picada en una paella amb una mica d’oli i sal , anem remenant fins que quedi daurada ( opcional , més o menys cuita )
-Per acabar, ho barrejem tot , ho saltejem 5 minuts i ja es pot servir. En aquest cas , de bolets només tenia rovellons.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se