Mussola (Caçó) al forn, amb salsa de panses de corint, amb garbeta d'espàrrecs i cansalada fumada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre plats de porcellana blanca
Una safata plana, per anar al forn

Elaboració

Primerament, fem la salsa de panses de corint, com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta. Seguidament, fem les garbetes com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem.
Tot seguit, agafem les quatre supremes de mussola, les salpebrem, les fiquem en la safata per anar al forn, les reguem amb vi blanc, i un raig d'oli d'oliva. Seguidament, les posem en el forn a 180º, uns dotze minuts, i un cop cuites, les fiquem en el centre del plat on les servirem.
Tot seguit, les cobrim amb una mica de salsa, i a la part de baix del plat, fiquem dues garbetes, entrecreuades, i ja podrem servir els plats a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se