Mussola (Caçó) al forn, amb salsa de panses de corint, amb garbeta d'espàrrecs i cansalada fumada
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Milanesa
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre supremes de mussola (Caçó), de 300 grams aproximadament
- Vuit garbetes d'espàrrecs amb cansalada (les trobareu a les meves receptes)
- Salsa de panses de Corint (la trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Vi blanc
4 racions
Utensilis
Quatre plats de porcellana blanca
Una safata plana, per anar al forn
Elaboració
Primerament, fem la salsa de panses de corint, com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta. Seguidament, fem les garbetes com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem.
Tot seguit, agafem les quatre supremes de mussola, les salpebrem, les fiquem en la safata per anar al forn, les reguem amb vi blanc, i un raig d'oli d'oliva. Seguidament, les posem en el forn a 180º, uns dotze minuts, i un cop cuites, les fiquem en el centre del plat on les servirem.
Tot seguit, les cobrim amb una mica de salsa, i a la part de baix del plat, fiquem dues garbetes, entrecreuades, i ja podrem servir els plats a taula.
1h 30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2905 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.