Arròs a la cassola amb conill, costella de porc , salsitxes i fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim : el conill, la costella i les salsitxes tot salpebrat. A part, en un cassó gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim: el pebrot vermell, el pebrot verd i la ceba, tot tallat a brunoise ben menuda. Tot seguit, afegim un cullerot de tomàquet fregit.
Quan ja és tot ben fregit, afegim : un raig de vermut negre i un raig de moscatell. Quan ja tenim aquest sofregit fet, l'afegim a la cassola amb les carns, i els fredolics saltejats.
Seguidament, afegim l'arròs ho remenem amb una espàtula de fusta, afegim tres cullerots de picada d'all i julivert, i tot seguit, afegim el brou de mica en mica, ben calent.
Corregim de sal, i anem afegint més brou, a mida que l'arròs ens ho demani, fins que veiem que ja és cuit, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola, deixant reposar abans, uns cinc minuts.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se