Arròs a la cassola amb conill, costella de porc , salsitxes i fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig conill tallats a trossos regulars
  • Quatre tires de costella de porc tallada a trossos regulars
  • Quatre salsitxes tallades a trossets
  • Fredolics naturals, o un pot de 500 grams
  • Un pebrot verd
  • Un pebror vermell
  • Una ceba picolada
  • Una picada d'alls, julivert i oli d'oliva
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 500 grams d'arròs bomba Montsià
  • Tomàquet fregit
  • Un litre de brou de verdures, de pot
  • Moscatell
  • Vermut

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim : el conill, la costella i les salsitxes tot salpebrat. A part, en un cassó gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim: el pebrot vermell, el pebrot verd i la ceba, tot tallat a brunoise ben menuda. Tot seguit, afegim un cullerot de tomàquet fregit.
Quan ja és tot ben fregit, afegim : un raig de vermut negre i un raig de moscatell. Quan ja tenim aquest sofregit fet, l'afegim a la cassola amb les carns, i els fredolics saltejats.
Seguidament, afegim l'arròs ho remenem amb una espàtula de fusta, afegim tres cullerots de picada d'all i julivert, i tot seguit, afegim el brou de mica en mica, ben calent.
Corregim de sal, i anem afegint més brou, a mida que l'arròs ens ho demani, fins que veiem que ja és cuit, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola, deixant reposar abans, uns cinc minuts.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2871 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: