Amanida d'escarola perruqueta amb colomí escabetxat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, netegem l'escarola i els canonges, i els fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, afegim el blat de moro escorregut, i els tomàquets tallats en dues meitats.
Seguidament, afegim un grapat de cogombrets trossejats, afegim un polsim de sal, i una mica de brou de l'escabetx i ho remenem tot ben remenat. A continuació ho repartim en la safata de porcellana, afegim els colomins esmicolats pel damunt, i ja ho podrem treure-ho a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se