Rogers farcits amb espinacs, gambetes i cansalada fumada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata plana metal·lica per anar al forn
Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una escorredora
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, coem els espinacs i quan són mig cuits, els escorrem i els reservem. Tot seguit en una paella amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, les gambetes i els espinacs picolats amb l'ajud d'un ganivet.
Seguidament, agafem els filets de roger, els posem amb la pell a sota en la safata per anar al forn, els omplim amb la barreja d'espinacs, gambes i ceba fregida, i amb l'altre filet, ho tapem. Tot seguit, els emboliquem amb dues tires de cansalada i els fiquem en el forn a 180º, durant dotze minuts, i ja els podem treure del forn. Seguidament, els fiquem a la safata de porcellana blanca, i ja els podrem treure a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se