Arròs a la cassola amb bolets i costella de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa de mida mitjana
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la costella de porc salpebrada.
Seguidament, afegim : el pebrot picolat, la ceba picolada i tres cullerots de tomàquet fregit.
Quan ja tenim tot el conjunt ben fregit, afegim l'arròs, i el remenem amb una espàtula de fusta. Tot seguit, afegim els bolets escorreguts i tres cullerots de picada, ho remenem ben remenat i tot seguit afegim mig litre de brou, i deixem que arrenqui el bull.
Corregim de sal, i a mesura que l'arròs necesiti més brou, l'anem afegint com si fessim un risoto, fins que l'arròs és cuit. Seguidament, el deixem reposar tapat amb un paper d'alumini cinc minuts, i ja el podrem servir a taula

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se