Lasanya de peix i marisc amb salsa Aurora

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa de mida mitjana
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, fem la salsa Aurora com explico a la meva recepta i un cop feta, la reservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, en una paella amb un raig d'olli d'oliva, sofregim la ceba picolada amb un polsim de sal. Quan la ceba és transparent, afegim : el caçó picolat amb el ganivet, les gambetes també picolades, i per acabar els musclos i les varetes de mar també picolats.
Anem sofregint tots els elements tot remenant amb l'espàtula de fusta, i quan tot el conjunt ja és cuit, corregim de sal i nou moscada, afegim un raig de nata líquida i conyac, i seguim remenant. Quan tot plegat ja és cuit, ho reservem.
A continuació, en un cassó amb aigua, sal i un toc de mantega posem a coure les plaques de caneló i quan són cuites, les traiem i refredem amb aigua freda.
En el moment de muntar les cassoletes, fiquem en el fons de cada cassoleta una mica de salsa Aurora, tot seguit fiquem una placa de caneló, amb l'ajud d'una cullera gran, l'omplim amb la farsa de peix i posem una altre placa de caneló.
Seguidament, fem una altre capa de farsa i acabem tapant amb una placa de caneló.
Seguidament, cobrim totes les lasanyes amb salsa Aurora, ho espolsem amb formatge ratllat i unes nous de mantega, i ho enfornem a 180º, fins que el formatge és ben daurat, i ja ho podrem treure-ho a taula, amb un plat a sota, per tal de no cremar-nos.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se