Filet de llobarro escabetxat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Una paella gran
Una safata plana amb paper de cuina

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva fregim: la ceba tallada a juliana, les rodelles de pastanaga, els alls aixafats, les fulles de llorer, el brot de farigola, el brot de romaní, i els grans de pebre negre.
Quan tot el conjunt és mig fregit, afegim una cullerada sopera de pebre vermell dolç, i abans que es cremi, afegim el vinagre i el vi blanc.
Quan ja ha evaporat una mica, afegim un got d'aigua i deixem que arrenqui el bull.
A part, en una paella amb oli d'oliva fregirem els llobarros nets i filetejats en dues meitas, salpebrats i enfarinats un minut per cada cara, i els reservem a la safata amb paper de cuina per treure l'excés d'oli.
Tot seguit, quan l'escabetx ja ha bullit una estona, corregim de sal i tot seguit afegim els filets de llobarro i deixem que s'acabin de coure cinc minuts, i ja els tenim llestos per treure a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se