Platillo de carxofes, llagostins i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella gran
Una cassola marinera
Un colador fí
Una espàtula de fusta
Batedora elèctrica
Un pot de batedora

Elaboració

Primerament, netegem les carxofes, traiem les fulles més grosses, tallem la part de dalt de la carxofa, i les tallem en quatre trossos a lo llarg.
Tot seguit, les fiquem a bullir en un cassó amb aigua, sal i un brot de julivert, fins que estiguin cuites, i les reservem.
Tot seguit, en una paella amb dos cullerots de picada, sofregim els botons de rovellons salpebrats, i els reservem.
Seguidament, pelem els llagostins i els reservem( les pells i els caps els podem guardar en el congelador, per quan tinguem de fer un fumet de peix).
A continuació, en una cassola marinera amb un rajolí d'oli d'oliva, sofregim : la ceba picolada, la fulla de llorer i els alls aixafats.
Seguidament, afegim el sofregit de tomàqet i un got de cava brut nature, i deixem coure uns dotze minuts. Tot seguit, afegim tres cullerots del brou de les carxofes, corregim de sal i a continuació afegim les carxofes, els llagostins salpebrats i els botons de rovelló.
Deixem que cogui tot plegat uns qinze minuts més, doenm unes sacsejades amb les nanses, i abans de servir-ho a taula, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se