Amanida de favetes amb bacallà i calçots amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata de porcellana blanca gran
Un bol de vidre gran
Una paella gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, llorer, i un polsim de sal, posem a coure les favetes fins que són cuites i les escorrem. Tot seguit, les fiquem en el bol de vidre i ho reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli, sofregim els calçots tallats a rodelles salpebrats i quan són cuits els afegim en el bol juntament amb les favetes.
Seguidament, un cop dessalat al bacallà l'esqueixem i l'afegim en el bol amb la resta d'ingredients.
Tot seguit, afegim una bona quantitat de vinagreta d'anxoves, ho remenem tot ben remenat i ho fiquem ben repartit a la safata de porcellana blanca, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Aquesta amanida, si no és temps de calçots la podem fer amb porros


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se